ИЗЛОЖБА НА ОЛДТАЈМЕРИ ВО СКОПСКО ДЕБАР МААЛО

Скопје, (СМАРТ СДК.МК)

Олдтајмери од 70-тите и 80-тите години денеска беа изложени на улицата пред бараките на Општина Центар во Скопје.

На ревијата учествуваа 20 странски и 35 домашни сопственици на олдтајмери.

Покрај изложбата се одржа и одлтајмер рели, односно автомобилите и мотоциклите возеа низ улици во Дебар Маало.

Изложбата на олдтајмерите е во организација на „Олдтајмер клуб класик АБЈ“ од Скопје.

А. АНТЕВСКА

Фото: К. ПОПОВ