Дедпул

Таг
2Вести

„ДИЗНИ“ ГО НАЈАВИ ГОЛЕМОТО СПОЈУВАЊЕ НА „МАРВЕЛ“ И „ЕКС-МЕН“

„ДЕДПУЛ 2“ ИЗЛЕГУВА ВО МАЈ, ДВЕ НЕДЕЛИ ПОРАНО ОД ПЛАНИРАНОТО