ЦРНОГОРСКАТА ПРЕТСТАВА „ДЕКАМЕРОН“ НА ДЕЈАН ПРОЈКОВСКИ ВЕЧЕРВА ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР ВО СКОПЈЕ