Дејвид Финчер

Таг
2Вести

ОБЈАВЕН ТРЕЈЛЕР ЗА НОВИОТ ТРИЛЕР НА ДЕЈВИД ФИНЧЕР, „УБИЕЦ“

ФИНЧЕР ЌЕ СНИМА ФИЛМ ЗА СЦЕНАРИСТОТ НА „ГРАЃАНИНОТ КЕЈН“ СО ГЕРИ ОЛДМАН ВО ГЛАВНА УЛОГА