КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ НАЈАВИ ГОЛЕМ БРОЈ НОВИТЕТИ ЗА 2019 ПО НАСТАПОТ НА НОВОГОДИШНАТА НОЌ ВО ШИБЕНИК