„Декамерон“

Таг
2Вести

ПРИЛЕПСКАТА ПРЕТСТАВА „ДЕКАМЕРОН“ НА КОЧОВСКИ ГО ОТВОРА 48. МЛАД ОТВОРЕН ТЕАТАР

ЦРНОГОРСКАТА ПРЕТСТАВА „ДЕКАМЕРОН“ НА ДЕЈАН ПРОЈКОВСКИ ВЕЧЕРВА ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР ВО СКОПЈЕ