декан Огнен Марина

Таг
2Вести

СЀ ШТО ЗНАМ ЗА СКОПЈЕ, НАУЧИВ ОД МАКЕДОНСКИТЕ ПРОФЕСОРИ ПО АРХИТЕКТУРА, ВЕЛИ СОПРУГАТА НА ПОЛСКИОТ АМБАСАДОР

ОТВОРЕНИ СМЕ ЗА КРИТИКИ И ПОФАЛБИ – СТУДЕНТИТЕ ПО АРХИТЕКТУРА ГИ ИЗЛОЖИЈА СВОИТЕ ПРОЕКТИ