делфин

Таг
2Вести

ДЕЛФИНИТЕ ГИ ЗАМЕНИЈА БРОДОВИТЕ ВО БОСФОР ОТКАКО ИСТАНБУЛ Е ВО КАРАНТИН

РЕДОК ХИБРИД НА КИТ И ДЕЛФИН СНИМЕН ПОКРАЈ БРЕГОТ НА ХАВАИ