Деми Ловато

Таг
5Вести

ДЕМИ ЛОВАТО ВЕЛИ ДЕКА ИМАЛА СРЦЕВ УДАР И ТРИ МОЗОЧНИ УДАРИ ПО ПРЕДОЗИРАЊЕТО ВО 2018

ПЕЈАЧКАТА ДЕМИ ЛОВАТО СЕ СВРШИ ДВЕ ГОДИНИ ОТКАКО СЕ ПРЕДОЗИРАШЕ СО ДРОГА

ЌЕ ПРОДОЛЖАМ ДА СЕ БОРАМ, ВЕЛИ ДЕМИ ЛОВАТО ВО ПРВАТА ИЗЈАВА ПО ПРЕДОЗИРАЊЕТО

ПЕЈАЧКАТА ДЕМИ ЛОВАТО ВО СТАБИЛНА СОСТОЈБА ПО ПРЕДОЗИРАЊЕТО СО ХЕРОИН

НЕ МОЖАМ ДА СУМ ТРЕЗНА, ПЕЕ ДЕМИ ЛОВАТО ВО НОВАТА ПЕСНА