демократија

Таг
2Вести

ШВАЈЦАРСКИТЕ ДЕЦА ВО ГРАДИНКА УЧАТ ЗА ДЕМОКРАТИЈА И СИ ИГРААТ РЕФЕРЕНДУМИ

КАРИКАТУРИ НА УЧЕНИЦИ НА ТЕМА „ДЕМОКРАТИЈА“ ВО ГАЛЕРИЈАТА „ОСТЕН“