Ден Ејкројд

Таг
2Вести

40 ГОДИНИ НА КУЛТНИОТ ФИЛМ „БРАЌАТА БЛУЗ“ – КОКАИНОТ БИЛ КАКО КАФЕ НА СНИМАЊЕТО

ДЕН ЕЈКРОЈД ПОТВРДИ ДЕКА ПО 30 ГОДИНИ СЕ ВРАЌА ВО „ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ“