ОД ПРВИОТ ДЕН НА ЗЕМЈАТА ВО 1970, НИВОТО НА ЈАГЛЕРОДЕН ДИОКСИД ПОРАСНАЛО КАКО НИКОГАШ ЗА 800.000 ГОДИНИ