Дени Бојл

Таг
14Вести

ДЕНИ БОЈЛ СЕ СВРТЕ КОН ПАНКОТ ВО НОВАТА СЕРИЈА ЗА „СЕКС ПИСТОЛС“

ДЕНИ БОЈЛ ЌЕ СНИМА СЕРИЈА ЗА „СЕКС ПИСТОЛС“

ДЕНИ БОЈЛ ЌЕ СНИМА ФИЛМ ЗА БИБЛИСКИОТ ЛИК МЕТУЗАЛЕМ

ДЕНИ БОЈЛ НЕ Е ЗАИНТЕРЕСИРАН ДА СНИМА ТРЕТ „ТРЕИНСПОТИНГ“

ЧЛЕНОВИТЕ НА „БИТЛС“ ГО ОДОБРИЈА ФИЛМОТ ЗА СВЕТ БЕЗ „БИТЛС“, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ ДЕНИ БОЈЛ

ГОЛЕМ СРАМ Е ШТО ГО НАПУШТИВМЕ 25. БОНД, ВЕЛИ ОСКАРОВЕЦОТ ДЕНИ БОЈЛ

ДЕНИ БОЈЛ СОБРАЛ 6.000 СТАТИСТИ ЗА СЦЕНА ОД СВОЈОТ НОВ ФИЛМ ЗА СВЕТ БЕЗ „БИТЛС“

ЕД ШИРАН СЕ ГЛУМИ СЕБЕСИ ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ДЕНИ БОЈЛ

ДАТУМОТ НА ПРЕМИЕРАТА НА 25. БОНД И ОСТАНУВАЊЕТО НА КРЕГ ВО НЕИЗВЕСНОСТ

НЕ СУМ СЛЕДНИОТ ЏЕЈМС БОНД, ВЕЛИ ИДРИС ЕЛБА