ДЕНИ ДЕ ВИТО И АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР ПЛАНИРААТ ПАК ДА ИГРААТ ЗАЕДНО НА ФИЛМ, СЦЕНАРИОТО СЕ ПИШУВА