Денис Родман

Таг
2Вести

ЌЕРКАТА НА ДЕНИС РОДМАН СТАНА ПРОФЕСИОНАЛНА ФУДБАЛЕРКА НА 18 ГОДИНИ

НИ ОБАМА НЕ МИ ВЕРУВАШЕ ДЕКА ОВОЈ ДЕН ЌЕ ДОЈДЕ – РОДМАН СЕ РАСПЛАКА ОД СРЕЌА ВО СИНГАПУР