Денови на македонска музика

Таг
4Вести

ПОЧНУВААТ „ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“ СО ТРОЈЦА СОЛИСТИ И ОРКЕСТАРОТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ЛЕТОНСКАТА ПИЈАНИСТКА СКРИДЕ ВЕЧЕРВА НА ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА МУЗИКА

ПОЧНУВААТ 42. ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА МУЗИКА

ФИЛХАРМОНИЈАТА ГИ ОТВОРА 41. ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА МУЗИКА