деца со попреченост

Таг
2Вести

ВО ВЕЛЕС ИЗЛОЖЕНИ ДЕЛАТА ОД 27. ЛИКОВНО-КЕРАМИЧКА РАБОТИЛНИЦА ОРГАНИЗИРАНА ЗА ДЕЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТИ

ДЕЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ БЕА МОДЕЛИ НА ХУМАНИТАРНАТА МОДНА РЕВИЈА „УБАВИ СМЕ, СВОИ СМЕ“ ВО СТРУМИЦА