деца

Таг
50Вести

52 БАЈКИ СОБРАНИ ВО НОВА КНИГА НА „ЛИТЕРАТУРА“, ПРОМОЦИЈАТА Е НА 11 АПРИЛ

ИМА ТРИ ТИПА НА РОДИТЕЛИ КОИ РАЗЛИЧНО ВЛИЈААТ НА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ НА ДЕЦАТА

ЈАПОНСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ГО ПРОСЛАВИ ДЕНОТ НА ДЕЦАТА СО НАТПРЕВАР ВО ЦРТАЊЕ

МАСКИРАНИ ДЕЦА ШЕТАА ПО ПЛОШТАДОТ МЕЃУ НОВОГОДИШНИТЕ ЌУКАРКИ, ГРАД СКОПЈЕ НЕ ОРГАНИЗИРАШЕ МАСКЕНБАЛ

ПРОМОЦИЈА НА КНИГИ ОД ДЕСПИНА МУКОСКА КОИ ИМ ПОМАГААТ НА ДЕЦАТА САМОСТОЈНО ДА УЧАТ ДА ЧИТААТ

ЏИЈА ЛИЧИ НА МЕНЕ КОГА БЕВ МАЛ, ВЕЛИ РОБЕРТ ДЕ НИРО ЗА 10-МЕСЕЧНАТА ЌЕРКА

„ПОЧУВСТВУВАЈ РАДОСТ“ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД 14. БАДНИКОВА ПОВОРКА

РОДИТЕЛИТЕ НЕ ТРЕБА ДА БАРААТ ДЕЦАТА ДА ИМ УГОДУВААТ НИМ И НА ДРУГИТЕ, ОТИ ЌЕ СТАНАТ НЕСИГУРНИ КАКО ВОЗРАСНИ, ВЕЛИ ДЕТСКИОТ ПСИХОЛОГ ХРИСТИНА СТЕФАНОВСКА

УМЕТНОСТА ВЕЌЕ НЕ Е АПСТРАКТЕН ЗБОР ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ ШТО ДОШЛО НА ЛИТЕРА, ВЕЛИ СОФИЈА СЕМЕНПЕЕВА

ШЕСТ МАКЕДОНСКИ ТЕАТРИ ЗА ДЕЦА НА ШТИПСКИОТ ФЕСТИВАЛ „МАЛИОТ ПРИНЦ“ ОД 1 ДО 10 ОКТОМВРИ