Детска клиника

Таг
3Вести

В САБОТА ХУМАНИТАРНА ТРКА ЗА ДЕЦАТА НА ОНКОЛОШКОТО ОДДЕЛЕНИЕ НА ДЕТСКАТА КЛИНИКА

МАТУРАНТИTE ОД „КОРЧАГИН“ ДОНИРАА ТАБЛЕТИ И МЕМОРИСКИ КАРТИЧКИ ЗА ДЕЦАТА ОД ОНКОЛОГИЈА ДА МОЖАТ ДА СЛЕДАТ ОНЛАЈН НАСТАВА

„АРС ЛАМИНА“ ПОДАРИ КНИГИ И БОЕНКИ ЗА ДЕЦАТА НА КЛИНИКИТЕ ВО СКОПЈЕ И БИТОЛА