Девојка со балон

Таг
2Вести

СЛИКАТА НА БАНКСИ КОЈА СЕ САМОУНИШТИ ЌЕ СЕ ПРОДАВА ЗА ЧЕТИРИ ПАТИ ПОВИСОКА ЦЕНА

ЌЕ ГО ЗАДРЖАМ ДЕЛОТО, КАЖА НОВАТА СОПСТВЕНИЧКА НА СЛИКАТА НА БАНКСИ ШТО БЕШЕ ИСЕЧЕНА ВО ПАРЧИЊА