дезинфекција

Таг
4Вести

МЕСТО ВИСКИ, „ЏЕЈМИСОН“ ЌЕ ПРАВИ ДЕЗИНФИЦИЕНСИ ЗА РАЦЕ И ЌЕ ГИ ДОНИРА

КОЛКУ ДОЛГО КОРОНАВИРУСОТ МОЖЕ ДА ПРЕЖИВЕЕ НА РАЗЛИЧНИ ПОВРШИНИ?

ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА СЕ ЧИСТИ И ДЕЗИНФИЦИРА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СОПСТВЕНИКОТ НА „ЛУЈ ВИТОН“ ЌЕ ПРОИЗВЕДУВА СРЕДСТВА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА РАЦЕ И ЌЕ ГИ ДОНИРА