Џеф Бриџис

Таг
4Вести

РАКОТ СЕ ПОВЛЕКУВА, А И БОРБАТА СО КОВИД-19 Е ЗАД МЕНЕ, ВЕЛИ ЏЕФ БРИЏИС

ЏЕФ БРИЏИС СО НОВ ИМИЏ ГО ДОЧЕКА 71. РОДЕНДЕН ДОДЕКА СЕ ЛЕКУВА ОД РАК

ЏЕФ БРИЏИС ЌЕ БИДЕ НАГРАДЕН СО ПОЧЕСЕН ЗЛАТЕН ГЛОБУС