Џеј Кеј Роулинг

Таг
2Вести

АКТЕРИТЕ ОД „ХАРИ ПОТЕР“ ЌЕ СЕ ОБЕДИНАТ ЗА 20-ГОДИШНИНАТА ОД ПРВИОТ ФИЛМ БЕЗ АВТОРКАТА ЏОАН РОУЛИНГ

АВТОРКАТА НА „ХАРИ ПОТЕР“ НАЈАВИ ЧЕТИРИ НОВИ КНИГИ ЗА СВЕТОТ НА МАГИЈАТА