Џејда Пинкет Смит

Таг
2Вести

ЏЕЈДА ПИНКЕТ СМИТ ПРИЗНА ДЕКА СЕ РАЗДЕЛЕНИ СО ВИЛ СМИТ ОД 2016

ЏЕЈДА ПИНКЕТ СМИТ ЈАВНО МУ ПРИЗНА НА СОПРУГОТ ВИЛ СМИТ ДЕКА БИЛА ВО ВРСКА СО РАПЕР