Џејми Фокс

Таг
4Вести

КАМЕРОН ДИЈАЗ ОБЈАВИ ВРАЌАЊЕ ВО ХОЛИВУД ПО ОСУМ ГОДИНИ ПАУЗА

ЏЕЈМИ ФОКС ЌЕ ГО ГЛУМИ МАЈК ТАЈСОН ВО МИНИСЕРИЈА

ЏЕЈМИ ФОКС ЌЕ СЕ ЗДЕБЕЛИ НАД 100 КИЛОГРАМИ ЗА УЛОГАТА НА МАЈК ТАЈСОН

КЕЈТИ ХОЛМС И ЏЕЈМИ ФОКС ПРВПАТ ЗАЕДНО НА ЈАВЕН НАСТАН ПО ШЕСТ ГОДИНИ ВРСКА