Џејмс Франко

Таг
3Вести

ЏЕЈМС ФРАНКО ПРИЗНА ДЕКА СПИЕЛ СО СВОИ УЧЕНИЧКИ И ДЕКА БИЛ ЗАВИСЕН ОД СЕКС

„ЊУЈОРК ТАЈМС“ ОТКАЖА НАСТАН СО ЏЕЈМС ФРАНКО ПО ОБВИНУВАЊА ЗА СЕКСУАЛНО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ

ЏЕЈМС ФРАНКО НАПРАВИ ДОБАР ФИЛМ ЗА НАЈЛОШИОТ ФИЛМ НА СИТЕ ВРЕМИЊА