Џејмс Гандолфини

Таг
2Вести

СИНОТ НА ЏЕЈМС ГАНДОЛФИНИ ЌЕ ГО ИГРА МЛАДИОТ ТОНИ СОПРАНО ВО ФИЛМОТ ЗА СОПРАНОВИ

20 ГОДИНИ ПОМИНАА КАКО ВО СОН – АКТЕРИТЕ ОД „СОПРАНОВИ“ ПРОСЛАВИЈА ЈУБИЛЕЈ