Џејсон Момоа

Таг
4Вести

ЏЕЈСОН МОМОА И ЛИЗА БОНЕТ СЕ РАЗВЕДУВААТ ПО 18 ГОДИНИ ЗАЕДНИЧКИ ЖИВОТ

ЏЕЈСОН МОМОА И ЛИЗА БОНЕТ СЕ РАЗДЕЛИЈА ПО 16 ГОДИНИ ЗАЕДНИЧКИ ЖИВОТ

70 АРТИСТИ ОД ФХ3Х РАБОТЕА НА ЕФЕКТИТЕ НА „АКВАМЕН“, ФИЛМОТ ОД ДЕНЕСКА ИГРА ВО СИНЕПЛЕКС