НОВАТА СЕРИЈА „БЕВЕРЛИ ХИЛС“ ЌЕ БИДЕ МНОГУ ПОРАЗЛИЧНА ОД ОРИГИНАЛОТ, ВЕЛИ ЏЕЈСОН ПРИСТЛИ