Џејсон Рајтман

Таг
2Вести

ДЕН ЕЈКРОЈД ПОТВРДИ ДЕКА ПО 30 ГОДИНИ СЕ ВРАЌА ВО „ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ“

ЏЕЈСОН РАЈТМАН СНИМА НОВ „ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ“ 35 ГОДИНИ ПО ТАТКО МУ ИВАН