Џек Дорси

Таг
3Вести

МАЛЕЗИСКИ БИЗНИСМЕН ГО КУПИ ПРВИОТ ОБЈАВЕН ТВИТ ЗА 2,9 МИЛИОНИ ДОЛАРИ И ГО СПОРЕДИ СО „МОНА ЛИЗА“

ОСНОВАЧОТ НА ТВИТЕР ГО ПРОДАВА СВОЈОТ ПРВ ТВИТ, ПОНУДИТЕ СТИГНАА ДО 2,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

БОГАТИ И СЛАВНИ ДОНИРААТ ЗА БОРБАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ, НО НИКОЈ КАКО ШЕФОТ НА ТВИТЕР