ПИРС БРОСНАН ОСУДЕН ЗА НЕПРОПИСНО ДВИЖЕЊЕ ВО НАЦИОНАЛНИОТ ПАРК ЈЕЛОУСТОУН, ПРЕМНОГУ СЕ ДОБЛИЖИЛ ДО ТЕРМАЛНИТЕ БАЗЕНИ