Џенова

Таг
3Вести

ЏЕНОВА ОТВОРА НОВ МОСТ ДВЕ ГОДИНИ ПО НЕСРЕЌАТА ВО КОЈА ЗАГИНАА 43 ЛУЃЕ

НАЈПОЗНАТИОТ ИТАЛИЈАНСКИ АРХИТЕКТ РЕНЦО ПИЈАНО ГО ДИЗАЈНИРАШЕ НОВИОТ МОСТ ВО ЏЕНОВА