СО ТРИОТО ОДИМЕ НАВЕЖБАНИ И ДОБРО ПОДМАЧКАНИ, ВЕЛИ ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ПРЕД НАСТАПОТ НА ЏЕЗ ФЕСТИВАЛОТ ВО ШТИП