Џиџи Хадид

Таг
6Вести

СУПЕРМОДЕЛОТ ЏИЏИ ХАДИД Е БРЕМЕНА СО ПРВОТО ДЕТЕ

КАЛЕНДАРОТ НА „ПИРЕЛИ“ ВЕЌЕ НЕ СЕ СВЕДУВА НА СУПЕРМОДЕЛИ КОИ ТРЧААТ НА ПЛАЖА

ПРИМАБАЛЕРИНАТА МИСТИ КОУПЛЕНД СТАНА СТРИПТИЗЕТА ЗА НОВИОТ КАЛЕНДАР НА „ПИРЕЛИ“

ЏИЏИ ХАДИД И ЗЕЈН МАЛИК СЕ СМИРИЈА

РАСКИНАА ЏИЏИ ХАДИД И ЗЕЈН МАЛИК