Џифони

Таг
5Вести

АВТОРИТЕ НА „ДИЛАН ДОГ“ ДВА ЧАСА ГИ СПОДЕЛУВАА СВОИТЕ ИСКУСТВА СО МЛАДИТЕ УЧЕСНИЦИ НА ФЕСТИВАЛОТ ЏИФОНИ

НАД 500 УЧЕНИЦИ ЌЕ УЧЕСТВУВААТ НА 10. ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА ЏИФОНИ, ГОСТУВААТ И ЕДНИ ОД АВТОРИТЕ НА „ДИЛАН ДОГ“

9. ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ ЏИФОНИ ОД ДЕНЕСКА ДО 12 ОКТОМВРИ

СРЕДНОШКОЛЦИ ОД МАКЕДОНИЈА ГОДИНАВА ОНЛАЈН УЧЕСТВУВААТ ВО НАЈСТАРИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА „ЏИФОНИ“

ВОЗДУХ Е ТЕМАТА НА СЕДМИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА МЛАДИ ЏИФОНИ