Џил Бајден

Таг
5Вести

ТАЈНАТА НА ДОЛГИОТ БРАК НА ЏО И ЏИЛ БАЈДЕН Е ДОБАР СЕКС, СТОИ ВО НОВА КНИГА ЗА ПРВАТА ДАМА НА САД

ЏИЛ БАЈДЕН СЕ ВРАТИ ВО УЧИЛНИЦА КАКО ПРВАТА ПРВА ДАМА НА САД СО РЕДОВНА РАБОТА НАДВОР ОД БЕЛАТА КУЌА

ЏИЛ БАЈДЕН НА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА „ВОГ“ ОТКАКО МЕЛАНИЈА ТРАМП БЕШЕ ИГНОРИРАНА

ЏИЛ БАЈДЕН САКА ДА БИДЕ ПОИНАКВА ПРВА ДАМА НА САД – ИМА ДОКТОРАТ И ЌЕ ПРОДОЛЖИ ДА ПРЕДАВА НА КОЛЕЏ

МЕЛАНИЈА ТРАМП ГО НАПУШТИ ВАШИНГТОН ВО ЦРНО, А ВО ФЛОРИДА СЛЕТА ВО ВЕСЕЛИ БОИ