Џим Џармуш

Таг
2Вести

ТОМ ВЕИТС, ИГИ ПОП И БИЛ МАРЕЈ ВО НОВИОТ ЗОМБИ ФИЛМ НА ЏАРМУШ

КУЛТНИТЕ „ТАЈГЕР ЛИЛИС“ И ЛИЗА ЏЕРАРД ДОАЃААТ ВО МКЦ