ПРВИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА „ЛЕД ЦЕПЕЛИН“ СЕ ФОКУСИРА НА РАЃАЊЕТО И БРЗИОТ ПОДЕМ НА ГРУПАТА