Џон Клиз

Таг
3Вести

ЏОН КЛИЗ ПО 44 ГОДИНИ ЈА ОБНОВУВА КУЛТНАТА СЕРИЈА „ФОЛТИ ТАУЕРС“

ОДИ КАКО МОНТИ ПАЈТОН – ХОЛАНДСКИ ГРАД ВОВЕДЕ ПЕШАЧКИ ПРЕМИН НА ОТКАЧЕНО ОДЕЊЕ

ЏОН КЛИЗ ЌЕ НАСТАПИ ВО ЗАГРЕБ НА 15 ЈУНИ