Џон Красински

Таг
5Вести

ПО ТРЕТПАТ ОДЛОЖЕНА ПРЕМИЕРАТА НА ХОРОРОТ „ТИВКО МЕСТО 2“

ЏОН КРАСИНСКИ ГО ПРАВИ ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА ХИТОТ „ТИВКО МЕСТО“

ЏОН КРАСИНСКИ ГО ПИШУВА ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА „ТИВКО МЕСТО“

ПО ИЗНЕНАДУВАЧКИОТ УСПЕХ СО „ТИВКО МЕСТО“, КРАСИНСКИ СЕ СПРЕМА ЗА „ЖИВОТ НА МАРС“

ГЛУВАТА АКТЕРКА МИЛИСЕНТ СИМОНДС ДОНЕСЕ АВТЕНТИЧНОСТ ВО ТИВКИОТ СВЕТ НА „ТИВКО МЕСТО“