Џон Вилијамс

Таг
3Вести

ЏОН ВИЛИЈАМС И МАРТИН СКОРСЕЗЕ ИСПИШАА ИСТОРИЈА СО НОВИТЕ НОМИНАЦИИ ЗА ОСКАР

СЛАВНИОТ КОМПОЗИТОР ЏОН ВИЛИЈАМС СЕ ПОВЛЕКУВА ОД ХОЛИВУД НА 90 ГОДИНИ, НЕ И ОД МУЗИКАТА

ОСКАРОВЕЦОТ ЏОН ВИЛИЈАМС НАПИША ДЕЛО ЗА ДУХОТ КОЈ МУ СЕ УКАЖАЛ НА БЕРНШТАЈН