Џордан Пил

Таг
3Вести

„ДАМБО“ И ХОРОРОТ „НИЕ“ ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

НА ЏОРДАН ПИЛ МУ УСПЕА СО ДВА ХОРОРИ ДА СТАНЕ СУПЕРЅВЕЗДА ВО ХОЛИВУД

АЛ ПАЧИНО ЌЕ ЛОВИ НАЦИСТИ ВО СВОЈАТА ПРВА ТВ-СЕРИЈА