Џорџ Клуни

Таг
10Вести

НЕ ПОСТОИ ДРОГА ШТО БИ МЕ НАТЕРАЛА ПАК ДА ГО ГЛУМАМ БЕТМЕН, ВЕЛИ ЏОРЏ КЛУНИ

НАШИТЕ ДЕЦА СЕ МЕТА НА ТЕРОРИСТИЧКИ ГРУПИ И ВЕ МОЛИМЕ НЕ ГИ СЛИКАЈТЕ – ЏОРЏ И АМАЛ КЛУНИ СО АПЕЛ ДО МЕДИУМИТЕ

ПО ДЕВЕТ ГОДИНИ, КЛУНИ И АФЛЕК ЗАЕДНО ЌЕ СНИМААТ ФИЛМ

ЏОРЏ КЛУНИ И БОБ ДИЛАН ЌЕ СОРАБОТУВААТ НА НОВ ФИЛМ ЗА БЕЈЗБОЛ

ЏОРЏ И АМАЛ КЛУНИ НУДАТ РУЧЕК ЗА ДВАЈЦА ВО ВИЛАТА НА КОМО

НЕМА ДА БИДАМ КУМ НА КРАЛСКО БЕБЕ, ДОВОЛНО Е СТРАШНО ШТО СУМ РОДИТЕЛ, ВЕЛИ ЏОРЏ КЛУНИ

ЏОРЏ КЛУНИ ПО 22 ГОДИНИ СЕ ВРАТИ НА ТЕЛЕВИЗИЈА СО НОВАТА ВЕРЗИЈА НА „КВАКА 22“

ЏОРЏ КЛУНИ СО 239 МИЛИОНИ ДОЛАРИ Е НАЈПЛАТЕН АКТЕР ЗА 2018, А НЕ СНИМИЛ ФИЛМ ДВЕ ГОДИНИ

ЏОРЏ КЛУНИ СТАНА НАЈПЛАТЕН АКТЕР ВО ИСТОРИЈА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕКИЛА

„ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е ИСЧЕЗНАТ“, БИЛ КЛИНТОН НАПИША ПРВ ТРИЛЕР