„Џуди“

Таг
4Вести

СТОЕЧКИ ОВАЦИИ ЗА РЕНЕ ЗЕЛВЕГЕР ПО ПРЕМИЕРАТА НА „ЏУДИ“ ВО ТОРОНТО

РЕНЕ ЗЕЛВЕГЕР ДВА ЧАСА ДНЕВНО ЈА ШМИНКАЛЕ ЗА ДА СТАНЕ ЏУДИ ГАРЛАНД

ЛАЈЗА МИНЕЛИ НЕ ГО ОДОБРУВА ФИЛМОТ ЗА МАЈКА Ѝ ЏУДИ ГАРЛАНД СО РЕНЕ ЗЕЛВЕГЕР ВО ГЛАВНАТА УЛОГА

РЕНЕ ЗЕЛВЕГЕР ЈА ГЛУМИ ЏУДИ ГАРЛАНД