ФИНАЛНАТА СЕЗОНА НА „ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКА“ ОДЛОЖЕНА ЗА 2019 ПОРАДИ БОЛЕСТА НА ЏУЛИЈА-ЛУИС ДРАЈФУС