дијагнози

Таг
14Вести

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: КОНГЕНИТАЛНА МИОТОНИЧНА МУСКУЛНА ДИСТРОФИЈА ТИП 1