Дијана

Таг
2Вести

МЈУЗИКЛОТ „ДИЈАНА“ Е НАЈЛОШИОТ ФИЛМ ЗА 2021, ЛЕБРОН ЏЕЈМС ДОБИ ЗЛАТНА МАЛИНА ЗА НАЈЛОШ АКТЕР

ПРИНЦОВИТЕ ВИЛИЈАМ И ХАРИ ОДБРАА АВТОР ЗА СКУЛПТУРА НА ДИЈАНА