Димитар Кондовски

Таг
4Вести

СЕ ОТВОРА ПРВАТА РЕТРОСПЕКТИВНА ИЗЛОЖБА НА ДИМИТАР КОНДОВСКИ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ

ИЗЛОЖБАТА НА ДИМИТАР КОНДОВСКИ ВО МАЛА СТАНИЦА ПРОДОЛЖЕНА ДО 15 НОЕМВРИ

ИСКРЕНАТА ДЕТСКА РАДОСТ СКРИЕНА ВО МУДРЕЦОТ КОНДОВСКИ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ИЗЛОЖБАТА НА ИЛУСТРАЦИИ НА ДИМИТАР КОНДОВСКИ

ИЛУСТРАЦИИ ОД ДИМИТАР КОНДОВСКИ ЌЕ ГО ОТВОРАТ ФЕСТИВАЛОТ ЗА ДЕЦА ЛИТЕРА