Димитар Ковачевски

Таг
2Вести

ПО 17 ГОДИНИ ЧЕКАЊЕ, МАКЕДОНИЈА ГИ ОТВОРИ ПРИСТАПНИТЕ ПРЕГОВОРИ СО ЕУ

МАКЕДОНИЈА ДОБИ НОВА ВЛАДА, ДИМИТАР КОВАЧЕВСКИ Е ДЕВЕТТИОТ ПРЕМИЕР ДОСЕГА